Website Development

O companie românească, cu o gamă largă de clienți, atât local cât și internațional

Ne dorim să fim prezenți în fața clienților noștri prin servicii profesioniste de dezvoltare web și să construim un parteneriat pe termen lung.

Ne bazăm pe expertiza câștigată în mai bine de 12 ani, experiență majoritar dezvoltată prin proiecte cu clienți internaționali ce au crescut gradul de calitate al serviciilor și know-how-ul companiei W.D.

Am completat echipa cu tineri specializați în domeniu care dovedesc la fiecare proiect înțelegerea nevoilor clientului și pot transpune într-un site web profesional imaginea companiei client.

Viziune:

Compania își dorește sa ofere soluții de web inovatoare și complexe pentru clienții săi, să dezvolte relații de parteneriat cu toți clienții cărora sa le aducă avantaje competitive în piața în care activează.
Ne dorim să fim recunoscuți în piața ca un partener pe termen lung care să influențeze prin profesionalism și calitate piața web.

Misiune:

Prin serviciile noastre web pornim la drum în orice parteneriat cu o misiune clară: să maximizam oportunitățile online ale clienților noștri în piața acestora, să asigurăm o interfața online cat mai profesionistă și prietenoasă cu clienții acestora.

Valori:

Parteneriat
Oportunitate
Flexibilitate