Avantajele folosirii platformei WordPress pentru site-ul companiei tale

W.D - web design, realizare site responsive, creare site premium, magazin online, aplicatii web

31 Iul Avantajele folosirii platformei WordPress pentru site-ul companiei tale


1. Ai
o platforma care nu te face dependent total de firma de web design

WordPress este una dintre cele mai folosite platforme din lume, pentru site-uri business. “WordPress este folosit de 59,6% din site-urile al caror continut il cunoastem. Reprezinta 26,5% din totalul site-urilor.” (https://w3techs.com/technologies/details/cm-wordpress/all/all). Inseamna ca poti gasi usor un developer care sa cunoasca bine platforma si sa poata lucra la site-ul tau.
WordPress este gratuit si foloseste tehnologii comune, raspandite si gratuite ca: PHP, MySQL, JavaScript, Html, CSS.

2. Esti in control

Vei putea fi capabil sa faci modificari simple sau daca doresti, poti face orice modificare folosind interfata de administrare, fara a astepta dupa compania de web design. Design-ul site-ului tau este 100% customizabil si in mare parte din situatii nu ai nevoie de editare HTML. Interfata de administrare este intuitiva si te va ajuta sa adaugi rapid pagini noi, imagini sau texte.
Exista mai multe functionalitati construite pentru a-ti veni in ajutor: autosalvare, “calatoria in timp” (scrii acum pentru mai tarziu, restaurezi versiuni mai vechi ale paginilor), protectie prin parola, salvare ciorne, etc.
Incarcarea de fotografii este simpla, atat de pe un PC cat si de pe telefonul tau mobil.

3. Poti adauga oricata informatie doresti si oricate pagini

WordPress este foarte bine organizat astfel incat daca adaugi mai multa informatie sau oricate pagini doresti, vei simti cat de simplu este sa gasesti, ca vizitator, informatia de care ai nevoie. WordPress are si un foarte bun motor intern de cautare.

4. Ai optimizare excelenta, din constructie, pentru motoarele de cautare (Google)

WordPress are un cod simplu si curat. Functionalitati ca etichete, URL-uri frumoase inlesnesc indexarea paginilor site-ului tau in motoarele de cautare.

5. Ai un site web construit pentru orice dispozitiv: PC, SmartPhone, tableta

Atat frontend-ul cat si interfata de administrare a site-ului tau poate fi accesata si folosita chiar si de pe telefonul tau mobil.

6. Poti oricand sa iti extinzi functionalitatile site-ului

WordPress a fost creat initial ca o platforma pentru blog si are aceste capabilitati deja construite si integrate. Platforma suporta mai multi utilizatori, comentarii , aprecieri, etc.
Poti accesa mii de pluginuri, majoritatea gratuite sau la preturi mici. De exemplu, poti adauga in cateva minute functionalitati ca optiuni pentru SEO, galerie video, bannere rotative, etc.

7. Poti sa-ti transformi site-ul tau intr-un veritabil magazin online cu toate functionalitatile specifice

Poti sa transformi oricand site-ul tau intr-un veritabil magazin online cu toate functionalitatile specifice sau poti adauga un magazin online site-ului. Ai la degetul mic, oricand, posibilitatea de a vinde online folosind doar cateva plugin-uri.

8. Poti sa iti alegi orice tema de design

Poti alege orice tema de design, poti schimba oricand tema de design fara a afecta informatia introdusa destinata vizitatorilor. Poti gasi teme gratuite pe internet sau poti gasi teme contra cost: https://themeforest.net/category/wordpress

9. Poti sa iti actualizezi platforma WordPress, tema de design sau plugin-uri

Periodic apar versiuni noi ale platformei WordPress, ale temelor de design sau ale pluginurilor pe care le poti actualiza rapid si usor fara sa afecteze continutul informational. Dupa fiecare actualizare site-ul tau ramane neschimbat in fata vizitatorilor, in spate, devenind insa din ce in ce mai puternic si sigur in timp.

10. Ai o platforma folosita cu succes de unele dintre cele mai mari companii din lume

Cateva exemple notabile de utilizatori WordPress:
– The New York Time
– CNN
– Forbes
– Reuters
– Sony
– Jay-Z
– Katy Perry
– Microsoft News

https://wordpress.com/notable-users/
https://vip.wordpress.com/clients/

 

Niciun comentariu

Publică un comentariu